Jeg er et dødt mennske

Jeg føler ingen ting. Jeg er ikke glad, jeg er ikke trist, ikke sint, ikke deprimert, ikke nedfor, ikke tilfreds, ikke misfornøyd. Med annet enn det faktum at jeg ikke føler noen ting. Jeg er kald og nøytral, nesten likegyldig. Ingenting fasinerer meg lenger, ingenting gir meg kikk, jeg brenner ikke. Jeg vil være like glad som en gris som bader i søle, og like lykkelig som en sau på beite, eller en hest som får løpe fritt på jordet, men så er jeg bare like kald som en sames nesebor, like nøytral som pulsometeret til et dødt menneske.

Slik føles det noen ganger når jeg er alene. Når jeg ikke er med andre, når jeg ikke gjør noe. Derfor holder jeg meg aktiv. Da kommer engasjementet, da kommer den ustoppelige positivismen som vil klare alt. Da kommer lidenskapen, og da brenner jeg. Livet mitt gir rett og slett ikke mening uten andre mennesker. Et av mine (utallige) mottoer er "wherever you go, there you are!" Dette prøver jeg å leve etter. Hvor deilig er det ikke å prate med en som er helt med når du prater, eller gjør en innsats i å gjøre hvert øyeblikk dere er sammen så bra som mulig? Jeg digger sånne mennesker, og derfor vil jeg være slik selv. Og det kan jeg hvis jeg vil :)

Photo: Joar André Heiberg. blogg her: www.joarandre.blogspot.no

3 kommentarer

Mari

04.10.2010 kl.12:03

Herlige bilder hvertfall, men håper du får tilbake livsglede snart.
Unner ingen å være i en sånn tilstand :(

Håkon

04.10.2010 kl.12:44

Heisann

Jeg tror vi er montert ganske likt på det området der Tina. Jeg er komplett avhengig av andre mennesker hvis jeg skal klare å holde humøret oppe i lengre perioder. Jeg klare en dag alene, men så må jeg ut å finne mennesker.

Håper du koser deg. I Bergen?

Stor snurreklem fra østblokken:D

Melinda

04.10.2010 kl.15:35

Kjenner meg altfor godt igjen, behovet for å være med andre er stort hos oss som er litt for sosiale eller har blitt for godt vant ved å bo på tvs.. Allikevel, tror jeg det er viktig å klare å være alene? Å bli litt kjent med seg selv, på en måte. Trygg på hvem jeg er alene, slik at jeg er enda tryggere på hvem jeg er når jeg er sammen med andre.. Makes sense?

Skriv en ny kommentar

hits