Skuffelse

Med spontanitet og fleksibilitet skulle en komme langt i livet sa de på første forelesningen. Senere lærte jeg at vennlighet og planmessighet er viktig i voksenverdenen. Men går det ann å koble sammen disse? Spntan planmessighet som også er fleksibel og holder vennligheten selv om en er stresset? Tilfeldigheter kan tillate det, men om det ikke funker så kommer det jeg nå har lært (av erfaring) at er det viktigste. Det er akksept av skufelser og håndering av utfall som ikke er slik jeg ville oppe i hodet mitt.

Jeg tror problemet mitt er at jeg lever i en illusjon hvor livet er som en film, og når ting ikke går som i mitt lille hode, når virkeligheten slår til, så blir jeg så skuffet at jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det.

Jeg har god grunn til å tro at livet er en film. Alt har bare blitt demmet opp som brostein, klar for meg til å trippe fremmover i mine hvite tøysko. Men når tilfeldigheter plutselig ikke ligger rett, snubler jeg og gjerne skrubber meg litt på kneet eller brekker beinet i nesa, rett og slett fordi jeg ikke er forberedt på at tunge steiner skal dukke opp og ødelegge for min målrettede ferd.

Så hva gjør du da, når du snubler og faller, og du kjenner smerten fra den brekte nesa? Du venter på at den skal gro, legger litt is på og lærer at "der" er det en stein. Så fortsetter du, men i Bergen er det 19 km kjørevei med brostein, så det blir ganske mange muligheter for å snuble igjen. Likevel må jeg si at gatene med brostein er hyggeligere enn den flate asfalten. De lager en finere film! ;)

Én kommentar

IKKE SLETT DENNE KOMMENTAREN!

Det er høstferie, for de fleste, og jeg vet at du har masse og dele med vi som blogger! Men, for at vi ska vite det, må du opp på topplisten, hvordan ska du det? LØSNINGEN ER HER!

med dg inn!!!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ines123

De fleste på topplisten gjør dette, vi lesere er lei over å lese de gamle bloggene på topplisten, vi trenger nye som deg!

HIV DEG MED!

Skriv en ny kommentar

hits